Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Επιστολή του Δημάρχου ΑΙΓΑΛΕΩ στον Υπουργό κ. Μ. Χρυσοχοΐδη


ΣΑΒΒΑΤΟ 31-8-2013

Να κατασκευαστεί δίκτυο ακαθάρτων υδάτων στον Ελαιώνα για να προχωρήσει ο Δήμος Αιγάλεω στην ανάπλαση της περιοχής. 
Επιστολή στον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη απέστειλε ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ.Χρ.Καρδαράς σχετικά με το θέμα της αποχέτευσης ακαθάρτων στην περιοχή του παλαιού Ελαιώνα της Αττικής, σημαντικό τμήμα της οποίας ανήκει στο Δήμο Αιγάλεω.
Στην επιστολή υπενθυμίζεται ότι στην ευρύτερη περιοχή του Ελαιώνα έχουν συσσωρευτεί δραστηριότητες υπερτοπικού χαρακτήρα καθώς έχουν χωροθετηθεί, εκτός των άλλων, ο Σταθμός Μετρό “Ελαιώνα”, ο Σταθμός Μεταβίβασης Μετρό, η επισκευαστική Βάση, ο κεντρικός Σταθμός Υπεραστικών Λεωφορείων και ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμάτων. Παρά ταύτα η περιοχή δεν εξυπηρετείται από δίκτυο ακαθάρτων υδάτων με αποτέλεσμα να παραμένει αναξιοποίητη και να εμφανίζει εικόνα τριτοκοσμικής χώρας.
Με την επιστολή του ο κ.Καρδαράς ζητά τη συνδρομή του κ. Χρυσοχοΐδη ώστε να ολοκληρωθούν οι υποδομές με την κατασκευή του δικτύου των ακαθάρτων προκειμένου εν συνεχεία ο Δήμος να προχωρήσει στην υλοποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού με διανοίξεις και κατασκευές δρόμων, με τελικό στόχο την ανάπλαση της περιοχής.




ΟΛΗ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ .  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου