Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - Πολιτιστική Διαδρομή 2013

ΠΕΜΠΤΗ 25-7-2013

Ο Δήμος Αιγάλεω πιστός και φέτος στο καθιερωμένο καλοκαιρινό ραντεβού του με τον πολιτισμό διοργανώνει για 24η χρονιά ένα σύνολο πολιτιστικών εκδηλώσεων με τίτλο «Πολιτιστική Διαδρομή» στο ανοιχτό θέατρο «Αλέξης Μινωτής».
Η Πολιτιστική Διαδρομή θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου με μια μεγάλη λαϊκή μουσική παράσταση αφιέρωμα στον σημαντικό Έλληνα δημιουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο και θα ολοκληρωθεί στις 23 Σεπτεμβρίου με ένα τριήμερο Rock Φεστιβάλ με τους μεγαλύτερους Έλληνες μουσικούς της ροκ σκηνής.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει παραστάσεις μουσικής, θεάτρου και χορού υψηλού επιπέδου από εγνωσμένου κύρους καλλιτέχνες, ποιοτικά και δημοφιλή πολιτιστικά σχήματα και ερασιτεχνικά σύνολα του Δήμου.
Η φιλοσοφία του φετινού προγράμματος είναι η ενίσχυση της προσφοράς και της αλληλεγγύης μέσω του πολιτισμού. Κατορθώσαμε φέτος να προσφέρουμε όλες τις μουσικές μας εκδηλώσεις δωρεάν για το κοινό και έχοντας ως σύνθημα μας στις συγκεκριμένες δράσεις «Πολιτισμός …προσφορά. Ενισχύουμε με τρόφιμα το κοινωνικό μας παντοπωλείο» καλούμε όλους να προσφέρουν τρόφιμα για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.
Σας περιμένουμε όλους στο πανέμορφο θέατρό μας στο καταπράσινο Άλσος του Αιγάλεω να απολαύσουμε μαζί την «Πολιτιστική διαδρομή 2013» και να αποχαιρετίσουμε το καλοκαίρι με την αισιοδοξία και την ψυχική ανάταση που προσφέρουν οι Τέχνες και ο Πολιτισμός.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου