Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αιγάλεω έως 31 Μαΐου 2015…

ΤΡΙΤΗ 28-4-2015





...Γιατί οι μαθητές και το περιβαλλον είναι το μέλλον του κόσμου... 






Με αυτό το σύνθημα, ο Δήμος Αιγάλεω, σε συνεργασία με το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα Ανταποδοτικής Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών «ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ», εφαρμόζει Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, στο οποίο όλοι οι Δημότες μπορούν να ανακυκλώνουν άδειες συσκευασίες, συμβάλλοντας ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος και επιτυγχάνοντας εξαιρετικά σημαντικά αποτελέσματα.


Στο πλαίσιο της ανάδειξης της δυναμικής της ανακύκλωσης στο Δήμο Αιγάλεω, ώστε ακόμα

περισσότεροι δημότες και μαθητές να γνωρίσουν το Σύστημα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης στην πόλη και να συμμετάσχουν στη διαδικασία της ανακύκλωσης, πραγματοποιείται η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αιγάλεω» έως 31 Μαΐου 2015.

Λόγω της σημαντικότητας που έχει η ανακύκλωση αλλά και η περιβαλλοντική εκπαίδευση των μαθητών, τονίζεται ότι η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αιγάλεω», όπως και οι αντίστοιχες Γιορτές στους άλλους Δήμους της χώρας, τελούν υπό την Αιγίδα του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου και του Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Έως 31 Μαΐου 2015, στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Αιγάλεω που είναι τοποθετημένο και λειτουργεί:

  • στην πλατεία Ελ. Βενιζέλου (ΜΕΤΡΟ Αιγάλεω) θα επιστρέφονται για ανακύκλωση μεταλλικές, πλαστικές, γυάλινες συσκευασίες, αλλά και πλαστικές σακούλες.

Η «Μεγάλη Γιορτή Ανακύκλωσης για τους μαθητές του Δήμου Αιγάλεω» περιλαμβάνει:

  • Μεγάλο Διαγωνισμό Ανακύκλωσης για τους μαθητές ΟΛΩΝ των σχολείων του Δήμου Αιγάλεω, ο οποίος θα πραγματοποιείται έως 31 Μαΐου 2015.
  • Διοργάνωση happenings στο χώρο του κάθε Ολοκληρωμένου Κέντρου Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης, κατά τη διάρκεια της Γιορτής Ανακύκλωσης αλλά και τελετή απονομής των επάθλων στους νικητές της Γιορτής Ανακύκλωσης.


Τα σχολικά τμήματα που θα συλλέξουν τις περισσότερες συσκευασίες (και άρα θα έχουν τη μεγαλύτερη συμμετοχή στη διαδικασία της ανακύκλωσης), θα κερδίσουν τα μεγάλα ΔΩΡΑ


ΕΠΑΘΛΑ τα οποία είναι:

  • 1ο Δώρο – Έπαθλο: Ένα tablet, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη μεγαλύτερη συμμετοχή. 
  • 2ο Δώρο – Έπαθλο: Ένα MP4 music player, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη δεύτερη μεγαλύτερη συμμετοχή. 
  • 3ο Δώρο – Έπαθλο: Ένα MP3 music player, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ με τη τρίτη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Σας περιμένουμε στο Ολοκληρωμένο Κέντρο Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης του Δήμου Αιγάλεω, έως 31 Μαΐου 2015, για να ανακυκλώσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, να μάθουμε για την ανακύκλωση και να παίξουμε, γιατί το περιβάλλον είναι υπόθεση όλων μας...


ΠΗΓΗ. rabagas21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου