Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - Πιο φιλική για τους κατοίκους και το περιβάλλον γίνεται η Λ. Θηβών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-10-2013



Χρ. Καρδαράς: Επιτυχία ολόκληρης της πόλης και επένδυση στο μέλλον το μεγάλο αυτό έργο.


Αλλάζει όψη η Λεωφόρος Θηβών. Τα πεζοδρόμια και οι νησίδες γίνονται πιο πράσινα, αναβαθμίζονται τα δίκτυα φωτισμού, ύδρευσης και ομβρίων υδάτων, τοποθετούνται παγκάκια, νέοι κάδοι κ.α., διευκολύνεται η κίνηση των ΑμεΑ στα πεζοδρόμια, τοποθετούνται βιοκλιματικά υλικά για χαμηλότερες θερμοκρασίες τους θερινούς μήνες. Πρόκειται για ένα μεγάλο έργο, προϋπολογισμού 5,1 εκατομμυρίων Ευρώ, που ο Δήμος Αιγάλεω πέτυχε τη χρηματοδότηση του από την Περιφέρεια Αττικής και το ΕΣΠΑ.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Καρδαράς δήλωσε: «Η λειτουργική αναβάθμιση της Λ. Θηβών θα αναβαθμίσει αισθητά την καθημερινή ζωή των κατοίκων του Αιγάλεω ενώ η αξιοποίηση των βιοκλιματικών υλικών θα βελτιώσει το τοπικό μικροκλίμα. Σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η υλοποίηση ενός τόσο μεγάλου έργου αποτελεί όχι μόνο επιτυχία ολόκληρης της πόλης αλλά και επένδυση για ένα καλύτερο μέλλον».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ . ΕΔΩ

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - Πρόσκληση σε Ημερίδα

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-10-2013



 Ο Δήμος Αιγάλεω και το Ε.Δ.Δ.Υ.Π.Π.Υ. σας καλούν την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013 στις 17.00 στην ημερίδα με θέμα «Η σπουδαιότητα των Παιδικών Εμβολιασμών – Οι απαραίτητοι Εμβολιασμοί για το παιδί σας» στον 9ο Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Εθνικής Αντιστάσεως (Εθν.Αντιστάσεως & Ιασίου, Αιγάλεω).

Η ημερίδα πραγματοποιείται στα πλαίσια του Προγράμματος ενημέρωσης του κοινού σε θέματα που αφορούν την πρόληψη των νοσημάτων και την προαγωγή της Υγείας και σκοπό έχει να τονίσει τη σπουδαιότητα των εμβολιασμών για τη θωράκιση της υγείας των παιδιών.

ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ - Πρόσκληση ανέργων σε ημερίδα Παρασκευή 18/10/2013

ΤΕΤΑΡΤΗ 16-10-2013




 
Ο Δήμος Αιγάλεω σας προσκαλεί στην δεύτερη ενημερωτική συνάντηση με τους εν δυνάμει ωφελούμενους του προγράμματος ΟΙΚΟΣΤΗΡΙΖΩ που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013 Δημαρχείο Αιγάλεω στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ιερά Οδός 364 & Κάλβου και ώρα 11.00.
Σκοπός της συνάντησης είναι η ενημέρωση των ανέργων της περιοχής για τη δυνατότητα συμμετοχής τους στο πρόγραμμα και συγκεκριμένα στον τομέα:
«Παραγωγή Μεσογειακών Παραδοσιακών Προϊόντων», για τους όρους συμμετοχής, το σχέδιο παρέμβασης, για τα συγκεκριμένα αντικείμενα των θέσεων απασχόλησης, για τα προγράμματα κατάρτισης και το χρονοδιάγραμμα της υλοποίησής του.


Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΕΔΩ

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Κυριακή 13/10/2013. Ο Δήμος Αιγάλεω συμμετέχει στη 2η Πολιτιστική ποδηλατάδα Δυτικής Αθήνας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα

ΠΕΜΠΤΗ 10-10-2013

Ο Δήμος Αιγάλεω σε μια προσπάθεια προαγωγής του Αθλητισμού και του Πολιτισμού συμμετέχει και φέτος στην διοργάνωση της 2ης Πολιτιστικής Ποδηλατάδας Δυτικής Αθήνας και καλεί όλους να δώσουν δυναμικά το παρόν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΖΑΧΑΡΗ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2.10.2013


Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάλεω "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ", στις 5 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 8 το βράδυ, πραγματοποιεί εκδήλωση για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στράτο Παγιουμτζή

ΠΕΜΠΤΗ 3-10-2013




Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιγάλεω "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ", στις 5 Οκτωβρίου 2013, ημέρα Σάββατο και ώρα 8 το βράδυ, πραγματοποιεί εκδήλωση για τον μεγάλο λαϊκό τραγουδιστή Στράτο Παγιουμτζή, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί "αηδόνι του ρεμπέτικου" και πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στην πόλη μας, στο Αιγάλεω.
Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα, στο οποίο θα ακουστούν τραγούδια που έχει ερμηνεύσει ο σπουδαίος αυτός τραγουδιστής.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο εντευκτήριο του Συλλόγου που βρίσκεται στην οδό Νικολάου Πλαστήρα αριθ. 53 στο Αιγάλεω.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.